Tags:
create new tag
, view all tags

Question

The webnotify emails are sent with faulty urls. They include the TWIKISID.

It looks like: eg: http://soundwithvision.com/cgi-bin/tbin/?=a577b97c9c9be4bbf89f38f3f09b59e6 where is should read: http://soundwithvision.com/cgi-bin/tbin/view/Kla/KlaPersmap

There was a suggestion to disabel TwikiIdsInUrl. I did that but no difference.

It's a really annoying bug which makes my twiki rather unusable. Our team always clicked on the subjects. I've been having this for a while now. MTA.

Environment

TWiki version: TWikiRelease04x00x04
TWiki plugins: DefaultPlugin, EmptyPlugin, InterwikiPlugin
Server OS: Apache
Web server: 1.3.36
Perl version: 5.8.7
Client OS: w2000
Web Browser: any
Categories: Mail

-- IstvanLeelossy - 28 Sep 2006

Answer

ALERT! If you answer a question - or someone answered one of your questions - please remember to edit the page and set the status to answered. The status selector is below the edit box.

Sorry, closing after 30 days...

-- PeterThoeny - 01 Nov 2006

Change status to:
Edit | Attach | Watch | Print version | History: r2 < r1 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions
Topic revision: r2 - 2006-11-01 - PeterThoeny
 
  • Learn about TWiki  
  • Download TWiki
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by Perl Hosted by OICcam.com Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback. Ask community in the support forum.
Copyright © 1999-2017 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.