Tags:
create new tag
, view all tags

Question

I have installed and configured the twiki 4.2.0 on my server. It worked properly. Yesterday I have used upgrade package to move to version 4.2.1. After upgrade I have realized that user registration does not work anymore. I get bad code exception in Register.pm

Environment

TWiki version: TWikiRelease04x02x01
TWiki plugins: DefaultPlugin, EmptyPlugin, InterwikiPlugin
Server OS: Solaris
Web server: Apache 1.3.41
Perl version: 5.8.8
Client OS: MS Windows XP
Web Browser:  
Categories: Registration

-- KirillMessel - 06 Aug 2008

Answer

ALERT! If you answer a question - or someone answered one of your questions - please remember to edit the page and set the status to answered. The status selector is below the edit box.

Kirill - can you be more specific? as in paste the exception here?

-- SvenDowideit - 06 Aug 2008

I have got TWiki internal error please look at log files. There was the following line: bad code at /export/apps/twiki2/apache_1.3.41/twiki4.2.0/lib/TWiki/UI/Register.pm line 1195.

-- KirillMessel - 06 Aug 2008

Did you enable verification by e-mail? If yes, then see Bug 5892 or Bug 5894 for reason and patch.

-- RainerFink - 06 Aug 2008

Hi Raine, Thanks a lot for the help

-- KirillMessel - 08 Aug 2008

Change status to:
Edit | Attach | Watch | Print version | History: r5 < r4 < r3 < r2 < r1 | Backlinks | Raw View | Raw edit | More topic actions
Topic revision: r5 - 2008-08-08 - KirillMessel
 
  • Learn about TWiki  
  • Download TWiki
This site is powered by the TWiki collaboration platform Powered by Perl Hosted by OICcam.com Ideas, requests, problems regarding TWiki? Send feedback. Ask community in the support forum.
Copyright © 1999-2017 by the contributing authors. All material on this collaboration platform is the property of the contributing authors.